Kategorie






Zpracování osobních údajů a poučení subjektu


I.

Základní ustanovení

1.
Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679

    o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto
    údajů (dále jen: „GDPR”).

    Provozovatel pro ČR :
    Lucie Charvátová IČ:03730212, se sídlem Marty Krasové 4449/9, 708 00 Ostrava Poruba.
    Provozovatel pro ČR (velkoobchod) mimo ČR (maloobchod, velkoobchod) :
    OXIMO.cz s.r.o. IČ: 07055889, se sídlem Marty Krasové 44449/9, 708 00 Ostrava Poruba.
    (dále jen: „správce“).

2. Kontaktní údaje správce jsou
    adresa: Marty Krasové 4449/9
    email: info@oximo.cz
    telefon: +420 776 302 845
3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě;
    identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména
    odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor
    nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní
    nebo společenské identity této fyzické osoby.
4. Správce nejmenoval ověřence pro ochranu osobních údajů.

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

1.
Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal

    na základě plnění Vaší objednávky.
2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

1.
Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je

    plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
    oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních
    sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
    Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání
    obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona
    č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží
    nebo služby.
2. Účelem zpracování osobních údajů je
    vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a
    správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení
    objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření
    a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
    zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
3. Ze strany správce dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.
    S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV.

Doba uchovávání údajů

1. Správce uchovává osobní údaje

    po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem
    a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
    po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let,
    jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)
Příjemci osobních údajů jsou osoby

podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
zajišťující marketingové služby,za účelem zaúčtování daňových dokladů v souladu se smlouvou a
s obecně závaznými právními předpisy v rozsahu:
- jméno a příjmení, titul,
- poštovní adresa,
- fakturační adresa,
- mailová adresa,
- telefonický kontakt,
- údaje o bankovním spojení,
- údaje o předmětu plnění Správce.

VI.

Vaše práva

1.
Za podmínek stanovených v GDPR máte

    právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
    právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený
    v čl. III těchto podmínek.
2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo
    porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě,
    zejména šifrování, zálohy, antivirový program.
3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.

Závěrečná ustanovení

1.
Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami

    ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu
    potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých
    internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste
    správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.




I.

Základní ustanovení

1.
Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679

    o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto
    údajů (dále jen: „GDPR”).

    Provozovatel pro ČR :
    Lucie Charvátová IČ:03730212, se sídlem Marty Krasové 4449/9, 708 00 Ostrava Poruba.
    Provozovatel pro ČR (velkoobchod) mimo ČR (maloobchod, velkoobchod) :
    OXIMO.cz s.r.o. IČ: 07055889, se sídlem Marty Krasové 44449/9, 708 00 Ostrava Poruba.
    (dále jen: „správce“).

2. Kontaktní údaje správce jsou
    adresa: Marty Krasové 4449/9
    email: info@oximo.cz
    telefon: +420 776 302 845
3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě;
    identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména
    odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor
    nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní
    nebo společenské identity této fyzické osoby.
4. Správce nejmenoval ověřence pro ochranu osobních údajů.

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

1.
Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal

    na základě plnění Vaší objednávky.
2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

1.
Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je

    plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
    oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních
    sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
    Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání
    obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona
    č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží
    nebo služby.
2. Účelem zpracování osobních údajů je
    vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a
    správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení
    objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření
    a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
    zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
3. Ze strany správce dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.
    S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV.

Doba uchovávání údajů

1.
Správce uchovává osobní údaje
    po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem
    a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
   
po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let,
    jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
2.
Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)
Příjemci osobních údajů jsou osoby

podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
zajišťující marketingové služby,za účelem zaúčtování daňových dokladů v souladu se smlouvou a
s obecně závaznými právními předpisy v rozsahu:

- jméno a příjmení, titul,
- poštovní adresa,
- fakturační adresa,
- mailová adresa,
- telefonický kontakt,
- údaje o bankovním spojení,
- údaje o předmětu plnění Správce.

VI.

Vaše práva

1.
Za podmínek stanovených v GDPR máte
   
právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
   
právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
   
právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
   
právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
   
právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
   
právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený
    v čl. III těchto podmínek.
2.
Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo
    porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
2.
Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě,
    zejména šifrování, zálohy, antivirový program.
3.
Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.

Závěrečná ustanovení

1.
Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami
    ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
2.
S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu
    potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
3.
Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých
    internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste
    správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.